Splošna navodila za prijavo na 21. Kongres EUMASS in 4. Mednarodni kongres medicinskih izvedencev Slovenije

Možnost prijave

 1. Individualna
 2. Skupinska

Ključni datumi

 1. Predčasna prijava: od 15. decembra 2015 do 30. aprila 2016
 2. Spletna prijava: od 18. aprila 2016 do 3. junija 2016
 3. Prijava na kongresu: od 9. junija 2016 do 11. junija 2016
 4. Skupinska prijava: od 15. decembra 2015 do 30. aprila 2016

Pomembni podatki

 1. Pred pričetkom prijave morate ustvariti svoj račun na spletni strani kongresa.
 2. Za pravilno prijavo morate izpolniti vse korake. Shranjevanje nepopolne prijave in nadaljevanje ob drugem času ni možno.
 3. Vaše prijave ne moremo potrditi, dokler ne prejmemo vašega polnega plačila.

Ustvarjanje računa

Na kongres se lahko prijavite le preko spletne strani 21. Kongresa EUMASS – Ljubljana 2016 od 15. decembra 2015 do 3. junija 2016. Individualizirana popolna prijava preko spletnega obrazca je potrebna zaradi sistema pridobivanja licenčnih točk (Continuing Medical Education - CME, nacionalne zdravniške zbornice - ZZS). Prijave, poslane po e-pošti, faksu ali navadni pošti, bodo zavrnjene.

Na spletni strani kongresa bo v pozivu za prijavo tudi povezava (link) za dostop do programa za prijavo na kongres.

Za dostop do programa za prijavo na kongres je potrebno najprej ustvariti svoj osebni račun.

Na spletni strani kongresa boste s klikom na gumb »Prijava« odprli pogovorno okno, v katerega vnesite svoje ime in priimek, e-naslov in geslo po vaši izbiri. Geslo mora vsebovati najmanj 6 in največ 10 znakov. Po potrditvi vnesenih podatkov boste na svojem e-naslovu prejeli potrditev o pravilno ustvarjenem računu v obliki povezave (link), s katerim se boste lahko prijavili na kongres in v bodoče dostopali do svojih podatkov in jih urejali.

V svojem profilu boste imeli dostop tudi do vprašalnika, v katerem boste na koncu kongresa podali svoje mnenje o vsebini in nastopu posameznih predavateljev kot tudi splošnem vtisu o kongresu. Po oddaji vprašalnika boste dobili možnost tiskanja potrdila o vaši udeležbi na kongresu in v primeru dovoljšne prisotnosti tudi potrdilo Continuing Medical Education (CME) in potrdilo Zdravniške zbornice Slovenije (ZZS).

Prijava na kongres

Na kongres se prijavite prek spletne strani kongresa tako, da kliknete na povezavo, ki ste jo dobili na svoj e-naslov, ali prek spletne strani kongresa in gumba za prijavo na kongres. V pogovorno okno, ki se bo odprlo, vpišete svoje e-naslov in geslo, ki ste ga ustvarili za pridobitev svojega računa.

V kolikor ste pozabili geslo, ki ste ga ustvarili, kliknite na povezavo »Forgot password?« in sledite navodilom. Potem ko vnesete zahtevane podatke in jih potrdite, se bo odprlo uvodno pogovorno okno prijave na kongres. V tem oknu lahko izbirate med individualno in skupinsko prijavo.

Ko odprete program za prijavo, vas bo ta sam vodil skozi program z navodili, ki so dostopna pri posameznih oknih pod oznako »i«.

Posebej bi vas opozorili:

 1. da je obvezno izpolniti vsa okna označena z zvezdico,
 2. v kolikor eno ali več oken, označenih z zvezdico, ne izpolnite, vam spletna aplikacija ne bo dovolila prehoda na naslednji korak,
 3. za pravilno prijavo morate izpolniti vse korake, shranjevanje nepopolne prijave in nadaljevanje ob drugem času ni možno,
 4. za prehod na naslednji korak pritisnite gumb naprej »Next«,
 5. za vrnitev na prejšnji korak pritisnite gumb nazaj »Back«,
 6. v prijavi za kongres je nekaj oken s spustnim seznamom, v katerem lahko izberete eno od ponujenih možnosti.

Individualna prijava

 1. V prvem koraku so podane splošne informacije o prijavi na kongres.
 2. V drugem koraku je potrebno vnesti osebne podatke in svoj status na kongresu (udeleženec, predavatelj, član organizacijskega odbora itn.). Potrebno je potrditi ali ne udeležbo na Gala večerji, ki bo drugi dan kongresa. V tem koraku je na voljo možnost, da se opredelite za običajno prehrano ali vegetarijansko. Na voljo je tudi možnost izbire enega ali treh dni udeležbe na kongresu.
 3. V tretjem koraku je na voljo možnost opredelitve za eno ali več paralelnih sekcij/delavnic, ki se jih boste udeležili. Ta opredelitev je le informativna, zato da bi organizator kongresa lahko na podlagi vaše izjave izbral ustrezno dvorano za paralelne sekcije/delavnice glede na število potrebnih sedežev.
 4. Četrti korak je namenjen osebam, ki spremljajo prijavitelja na kongres. Prijavitelj lahko prijavi eno ali več oseb, ki ga bodo spremljale in se želijo kot take udeležiti nekaterih dogodkov, kot je to navedeno v kotizaciji. Prijavitelj lahko osebo, ki ga spremlja, prijavi tudi na Gala večerjo.
  Prijava za spremljevalni program je informativna. Spremljevalni program bo objavljen na spletni strani kongresa najpozneje do konca leta 2015. Na podlagi potrditve v oknu za spremljevalni program bo kongresna pisarna na vaš e-naslov poslala informacijo o predvidenih programih in cenah teh programov ter načinu prijave in plačila.
 5. V naslednjem, petem koraku boste informirani o posameznih postavkah in skupni vsoti, ki jo bo potrebno poravnati glede na podatke, ki ste jih vnesli v predhodnih korakih prijave na kongres.
  S predčasno prijavo oziroma spletno prijavo bo omogočeno varno plačilo s kreditno kartico (Visa, MasterCard/EuroCard or American Express) ali z bančno transakcijo.
  Pri individualni prijavi s kodo udeleženec ne bo bremenjen za vsoto, ki jo je pri skupinski prijavi kril nosilec skupinske prijave.

Ko opravite plačilo, boste dobili informacijo, da je bila vaša prijav uspešna.

PO PREJEMU PLAČILA VAM BOMO NA VAŠ E-NASLOV POSLALI KOPIJO RAČUNA IN POTRDITEV VAŠE PRIJAVE NA KONGRES.

Skupinska prijava

Če želite prijaviti več kot 5 udeležencev, vam je na voljo posebna prijavna platforma.

Skupinska prijava je mogoča od 15. decembra 2015 do 30. aprila 2016.

 1. Ustanove, podjetja ali potovalne agencije lahko opravijo skupinsko prijavo le za 5 ali več udeležencev.
 2. Plačilo za skupinsko prijavo se mora izvršiti z bančnim nakazilom ali kreditno kartico.

Opozorilo:

 1. V primeru skupinske prijave bodo potrdila o prijavi poslana osebi, ki je navedena kot kontaktna oseba.
 2. Kontaktna oseba bo s strani kongresne pisarne dobila kode, ki jih je potrebno posredovati prijavljenim osebam, da lahko vsak posameznik s pridobljeno kodo skozi individualno prijavo na kongres poda točne osebne podatke.
 3. Na ta način bo udeleženec, ki je prijavljen s skupinsko prijavo, lahko prijavil tudi spremljevalno osebo in druge dejavnosti, ki se jih želi udeležiti.
 4. Z individualno prijavo s kodo bo vsak udeleženec lahko pridobil potrdilo o udeležbi na kongresu, potrdilo CME in ZZZS za podaljšanje licenc in pridobitev zbornika predavanj v elektronski obliki.
 5. Pri individualni prijavi s kodo udeleženec ne bo bremenjen za vsoto, ki jo je pri skupinski prijavi kril nosilec skupinske prijave.
 6. V prvem koraku skupinske prijave so podane splošne informacije o prijavi na kongres.
 7. V drugem koraku je potrebno v spustnem seznamu izbrati ustanovo, ki prijavlja udeležence. V kolikor ste izbrali drugo "OTHER", se bodo odprla dodatna okna, v katerih je potrebno navesti zahtevane podatke.
  Temu sledijo okna, v katerih je potrebno navesti podatke kontaktne osebe.
  V tem koraku lahko izberete enodnevno ali tridnevno udeležbo na kongresu.
  V kolikor prijavitelj krije stroške Gala večerje vsem, ki jih je prijavil, je potrebno to potrditi v oknu »Gala Dinner«.
  V kolikor prijavitelj ne krije stroškov Gala večerje, je na voljo možnost, da se vsi prijavljeni udeleženci do tega opredelijo pri individualni prijavi s kodo.
 8. V naslednjem, tretjem koraku boste informirani o posameznih postavkah in skupni vsoti, ki jo bo potrebno poravnati glede na podatke, ki ste jih vnesli v predhodnem koraku. S predčasno prijavo oziroma spletno prijavo bo omogočeno varno plačilo s kreditno kartico (Visa, MasterCard/EuroCard ali American Express) ali z bančnim nakazilom.
  Preko spleta je možno plačilo le s kreditno kartico ali bančnim nakazilom do 18. aprila 2016.
  Ko opravite plačilo, boste dobili informacijo, da je bila vaša prijav uspešna.
  Po prejemu plačila bomo na e-naslov kontaktne osebe poslali kopijo računa in potrditev vaše prijave na kongres s kodami za individualno prijavo udeležencev, ki ste jih prijavili s skupno prijavo. Število kod bo le toliko, kolikor je število oseb v skupni prijavi.