Spoštovane dame in gospodje, drage kolegice in kolegi!

V imenu strokovnega in organizacijskega odbora 21. Kongresa EUMASS in 4. Mednarodnega kongresa medicinskih izvedencev, vas vabimo, da aktivno sodelujete na našem skupnem kongresu, ki se bo odvijal od 09. do 11. junija 2016 v Ljubljani.

Upamo, da je še dovolj časa, da boste pripravili prispevek ali poster in na ta način z našimi kolegi delili svoje znanje ali izide raziskav s področja zavarovalniške in socialne medicine.

Raziskave, zanimivi primeri dobre prakse in spremembe v pravni ureditvi na področju medicine v socialnem zavarovanju so lahko dragocen prispevek kongresu. Poleg prispevkov na osnovne teme kongresa pričakujemo prispevke tudi na drugih področjih, kot so teme iz nevrologije, onkologije in druge teme, ki so povezane z delazmožnostjo oseb z temi obolenji.

Možnost oddaje abstraktov vaših prispevkov ali posterjev preko spletne strani kongresa bo mogoča od 01.06.2015 do 15.10.2015.

Z vašim prispevkom bo kongres strokovno bolj zanimiv in edukativen za vse naše kolegice in kolege s področja zavarovalniške medicine in medicine v socialnem zavarovanju. Obveščamo vas tudi, da bodo aktivni udeleženci deležni dodatne ugodnosti v obliki nižje kotizacije.

V naprej se veselimo vašega aktivnega sodelovanja na kongresu leta 2016.


Strokovni in Organizacijski odbor kongresa.